Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Zafer mah.Naciarı cad.No51 LÜLEBURGAZ

VİZYON

Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletine, insan haklarına saygılı ve duyarlı akılcılık ve bilime önem veren ,araştırmacı,kendisi ve toplumla barışık ,üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

Eğitim-Öğretim alanının ilk basamağını oluşturan Okul Öncesi Eğitimin en güçlü temsilcisi olarak: öğrencilerimizin okul kavramı ile ilk kez tanıştıkları bu dönemde ,onları ilgi, kabiliyet ve istidatları doğrultusunda yönlendirerek ,hayata ve İlköğretime hazırlamak ,Atatürk ilke ve İnkılapları çerçevesinde bir Türk ve Atatürk çocuğu olduğu bilincini uyandırmak bizim en önemli amacımızdır.

BAŞARILAR

2011 Yılında eğitim öğretime başlayan okulumuz velilerin de davet edildiği sosyal aktiviteler(kermes,okul çayı),yıl sonu gösterileri yapmaktadır.Ayrıca 2012 eğitim öğretim yılında okul öncesi şenlikleri kapsamında tüm öğrencilerimizin katılımıyla ilçe kongre meydanında halka açık gösteri yapılmıştır.2014-2015 eğitim öğretim yılında okulöncesi şenlikleri kapsamında okulumuzda sergi ve çocukların gösterilerinin sunulduğu etkinlikler hazırlanmıştır.

İkili

08:00-12:30 sabah 13:30-18:00 öğle